Restaurant recensies

Forums Keuken Restaurant recensies

This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by  snoesje666 1 week, 1 day ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #16895

  snoesje666
  Participant

  Hier kun je vertellen waar je (niet) lekker hebt gegeten.

  #16902

  snoesje666
  Participant

  Ribhouse Texas in Zeegse.
  Leuke cowboyinrichting, een paradijs voor vleeseters, maar een afrader voor vegetariërs.

  Momenteel ligt de weg eruit, op de site wordt een alternatieve route aangegeven. Je kunt ook via Schipborg over het zandpad richting Zeegse, maar die route is niet altijd goed begaanbaar met de auto. Wij hebben de auto geparkeerd bij de Drensche Aa en wandelden er naartoe.

  We hadden niet gereserveerd en het zat behoorlijk vol, maar de vriendelijke dame bij de ontvangst zocht even door haar lijsten en na wat gepuzzel had ze een plek voor ons. En ook nog met fijnere stoelen dan de vorige keer. Die stoelen moeten we onthouden.
  De doppinda’s stonden al op tafel, de doppen gooi je hier traditioneel op de grond. Er kwam nog een schaaltje nachochips met dip bij.

  Man ging deze keer gek doen, en ging voor een homp vlees van 750 gram. Echt niet normaal, zo groot als twee bakstenen, als het niet groter was. Zelf ging ik voor een lendebiefstuk en zoon voor de mixed grill. Omdat de kok de vorige keer waarschijnlijk uitgeschoten was met de zoutpot bestelden we ons vlees ongekruid en ongezouten. Goed vlees heeft dat helemaal niet nodig. De bediening kwam nog even terug om te melden dat de spare ribs gemarineerd waren en bood een alternatief daarvoor. Niet nodig, doe ze maar gewoon, want zoon vindt ze op die manier lekker. En zoals verwacht, het vlees was ongekruid ook lekker en precies zo gegaard als we hadden aangegeven.

  Behalve twee kleine bakjes koolsalade en aardappelsalade (onbeperkt bijbestellen) heb je geen bijgerechten, die bestel je apart. Wij hebben een salade, een maiskolf, een jacket potatoe met zure room en gebakken aardappeltjes bijbesteld. Overal één portie van, onze ervaring heeft geleerd dat dat voldoende is voor ons drieën.

  De droge, witte wijn is prima te drinken en er is maar één soort Radler, de 0,0%.
  Zoon sloot af met een Texaanse chocoladetaart met ijs en slagroom, wij zaten zelf te vol voor een toetje.

  Man heeft zijn vlees niet op gekregen, dus zoon had extra. Heb je geen vuilnisbak, aka puber-in-de-groei, tot je beschikking, dan kun je om een doggybag vragen.
  De eindafrekening, inclusief drie wijn, drie Radler en een fris was 110 euro. Als man niet zo gek had gedaan met zijn vlees (doet hij vast niet weer) waren we ruim onder de 100 gebleven.

  Kortom, een paradijs voor vleeseters, prima geprijsd en leuk ingericht. Als vegetariër kun je beter je heil (en menu) elders zoeken, ik heb behalve sla en gevulde champignons niets vegetarisch kunnen vinden, dat er wel schijnt te zijn. Waarschijnlijk moet je dit navragen bij het personeel.

  Menukaart

  #16916

  NummerZoveel
  Participant

  Dat klinkt lekker, @snoesje666. Ik krijg er gewoon trek van! Het is dat het zover rijden is…

  #16999

  Watje
  Participant

  Volgens mij ben ik ooit hier geweest. Een aanrader! Ook voor vegetariërs! https://www.bbqziezo.nl/arrangementen/

  Bestaat zoiets in het noorden ook Snoesje?

  Onderschat nooit de kracht van internet

  #17006

  pluk
  Participant

  Ik vind het idee van dit topic leuk, maar ik ga niet posten, want dan weet iedereen waar ik woon :wink:

  #17016

  snoesje666
  Participant

  Er zat in de buurt van Sappemeer een specifiek bbq-restaurant, maar dat bestaat volgens mij al heel lang niet meer. Steakhouse Westerbroek ben ik al heel lang niet geweest.

  Allyoucanvreet is hier genoeg keuze in Groningen. Onze favoriet is Wereldgeluk. Eerst gingen we naar YankeeDoodle Hoogkerk (fantastisch voor jonge kinderen) maar die is er niet meer.

  Waar ik niet meer hen ga is Humphrey’s. Een paar keer gedaan met collega’s en slecht!! Tenzij iemand kan wijsmaken dat een tortilla halfbevroren dient te zijn.

  Van der Valk Hoogkerk serveert lauwe Radler, echt niet te zuipen.

  #17167

  snoesje666
  Participant

  Weer lekker geluncht bij “De Rode Loper” in Groningen (Nieuwe Ebbingestraat).

  Ik had de Italiaanse bol met zelfgemaakte kippenragout, zoon de pannenkoek met spek en kaas. Cola en muntthee erbij, in totaal € 19,50.

  Relaxt daghaptentje, lief personeel.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.